Maison

otisak

SALUS VITAE

SALUS VITAE Ustanova za zdrastvenu skrb
dr.med.spec. Domagoj Šunk
Burici 30a
52352 Kanfanar
Croatia

Telefon: +49 172 8616 641
E-Mail: info@vitae.hr

Hrvatska Liječnička Komora (HLK) Zagreb
Brij licence.: 24556

Osobni identifikacijski broj.: OIB 96613734652

Odgovoran za sadržaj (prema čl. 55. st. 2 RStV):
Dr.med.spec. Domagoj Šunk
Burici 30a
52352 Kanfanar
Hrvatska

Prava na slike:
© VanHope / Adobe Stock, © thomaslerchphoto / Adobe Stock

ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI – PRAVNE UPUTE

ČL. 1 UPOZORENJA VEZANA ZA SADRŽAJ

Besplatni i slobodno dostupni sadržaji ove internetske stranice izrađeni su s najvećom mogućom pažnjom. Međutim, pružatelj ove internetske stranice ne preuzima nikakvu odgovornost za točnost i aktualnost pruženih besplatnih i slobodno dostupnih novinskih vodiča i vijesti. Imenom označeni doprinosi odražavaju mišljenje pojedinog autora, a ne uvijek mišljenje pružatelja. Samim pozivanjem na besplatne i slobodno dostupne sadržaje ne stvara se nikakav ugovorni odnos između korisnika i pružatelja, ukoliko nema pravno obvezujuće volje pružatelja.

ČL. 2 VANJSKE POVEZNICE

Ova internetska stranica sadrži poveznice na internetske stranice trećih strana (“vanjske poveznice”). Ove internetske stranice podliježu odgovornosti odgovarajućeg operatera. Pružatelj je provjerio sadržaj treće strane prilikom prvog povezivanja na vanjske poveznice kako bi utvrdio postoje li zakonski prekršaji. U to vrijeme nije bilo vidljivih zakonskih prekršaja. Pružatelj nema nikakvog utjecaja na trenutni i budući oblik i sadržaj povezanih stranica. Postavljanje vanjskih poveznica ne znači da pružatelj prihvaća sadržaje iza reference ili poveznice. Ne pretpostavlja se stalna kontrola vanjskih poveznica od strane Pružatelja bez konkretnih dokaza o zakonskim prekršajima. No, u slučaju otkrivanja zakonskih prekršaja, takve vanjske poveznice se odmah brišu.

ČL. 3 AUTORSKA PRAVA I SRODNA PRAVA

Sadržaji objavljeni na ovoj internetskoj stranici podliježu njemačkom zakonu o zaštiti autorskih prava i srodnih prava. Svaka upotreba koja nije dopuštena njemačkim zakonom o zaštiti autorskih prava i srodnih prava zahtijeva prethodnu pismenu suglasnost pružatelja ili nositelja autorskih prava. To se posebno odnosi na umnožavanje, obradu, prijevod, pohranu, obradu ili reprodukciju sadržaja u bazama podataka ili drugim elektroničkim medijima i sustavima. Sadržaj i prava trećih osoba označeni su kao takvi. Neovlašteno umnožavanje ili prijenos pojedinih sadržaja ili cijelih stranica nije dopušteno te predstavlja kažnjivo djelo. Dopuštena je samo izrada kopija i preuzimanja za osobnu, privatnu i nekomercijalnu upotrebu.
Prikazivanje ovih internetskih stranica u okvirima trećih strana dopušteno je samo uz pisano dopuštenje.

ČL. 4 POSEBNI UVJETI KORIŠTENJA

Ukoliko posebni uvjeti za pojedinačna korištenja ove internetske stranice odstupaju od gore navedenih stavaka, to se izričito mora navesti na odgovarajućem mjestu.  U ovom slučaju, posebni uvjeti korištenja primjenjuju se u svakom pojedinom slučaju.

S prijateljskom podrškom od juraforum.de